This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Daniel Kvammen

Popular

 1. 1.
  Du fortenar ein som meg
  3:280:30
 2. 2.
  Du fortenar ein som meg - klineversjon
  4:170:30
 3. 3.
  Som om himmelen revna - Lars Vaular
  3:470:30
 4. 4.
  Me dansar ikkje for moro skyld
  3:260:30
 5. 5.
  Om du vil ei gong til - klineversjon
  3:280:30
Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene.
Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet Fremad i alle retninga har det meste gått oppover for unge Kvammen. I begynnelsen av fjoråret slapp han sitt andre album, Vektlaus og knapt åtte måneder senere var han allerede klar med oppfølgeren - det mørke søsterskipet - Maktlaus. Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av.
I tillegg til panegyriske anmeldelser, har Kvammens album produsert en rekke radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ei gong til» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular - som han sågar nylig vant en Spellemannpris for.
Kvammen har spilt på konsertscener og festivaler landet rundt siden debuten, med et stadig voksende publikum. Selv trekker han frem konserten på Øyafestivalens hovedscene i fjor, VG- listeshowet på Rådhusplassen og en konsert på hjemmebane med over tusen stolte Hallinger i publikum som de største konserthøydepunktene fra de siste årene.
Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av mannen selv alene. En travel festivalsommer står for tur sommeren 2018, der han blant annet er booket til Slottsfjellfestivalen, Træna og OverOslo.

70,550

Monthly Listeners

6,660

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Daniel Kvammen now.

Listen to Daniel Kvammen in full in the Spotify app