This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Anna and The Barbies

Popular

 1. 1.
  Márti Dala - Kiss Tibi
  3:050:30
 2. 2.
  Ünnepélyesen Fogadom
  4:010:30
 3. 3.
  Segges A Balatonba
  3:010:30
 4. 4.
  Gombóc
  3:390:30
 5. 5.
  Ha Egyszer Ennek Vége
  3:060:30
Hello Ugar! 2019 Ópusztaszeren július 3-tól 6-ig! Jegyek: tixa.hu/hellougar
Az eddigi rock’n’roll menetelés után az underground közeg füstös kiskocsmáiból és klubjaiból az Anna And The Barbies a nagyszínpadokra és reflektorok kereszttüzébe kerülve továbbra is önmagát adja, kivétel nélkül mindig és mindenhol. Ismertségük és sikereik mellett pedig egyre növekvő rajongótáborukra is folyamatosan figyelnek: egyedülálló családdá kovácsolták őket is az évek alatt. A minden évben megvalósulú rajongótáboruk, a Woodstock az Ugaron az elmúlt évekre egy valódi fesztivállá nőtte ki magát, idén Hello Ugar!-ként várja a közönséget!
Pásztor Anna és zenekara minden koncertet úgy nyom le a színpadon, mintha az lenne életük utolsó fellépése. Kendőzetlenül őszinte és felemelően pozitív dalszövegek, lüktető és magával ragadó rockos ütemek, mégis fülbemászó refrének tökéletes egységként bújnak a hallgatók fülébe dalaik - hol lágyan énekelve, hol tiszta erőből max. hangerőn kiabálva.
A pajkos, szexi szövegekhez hasonló karizma is jár: Anna színpadi megjelenése koncertről koncertre változik és többek között attól is olyan izgalmasak a bulijaik, hogy sosem lehet tudni, épp milyen vagány szerkóban, fejdíszben, arc- vagy teljes testfestéssel robban fel a deszkákra az énekesnő. Legújabb dilije ismét extrém: teljesen minimál, smink és álruhák nélkül mutatja önmagát olyan csupaszon, mint még soha.
Az idei év az ünneplésről szól, hiszen 15. születésnapjukon szokatlan oldalukat mutatják majd meg!

25,488

Monthly Listeners

6,135

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Anna and The Barbies now.

Listen to Anna and The Barbies in full in the Spotify app