This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Anna and The Barbies

Popular

 1. 1.
  Márti Dala - Kiss Tibi
  3:050:30
 2. 2.
  Ünnepélyesen Fogadom
  4:010:30
 3. 3.
  Segges A Balatonba
  3:010:30
 4. 4.
  Holtodiglan
  4:050:30
 5. 5.
  4-Es 6-Os
  3:300:30
Több, mint egy évtizednyi hamisítatlan Rock’N’Roll menetelés után az underground közeg füstös kiskocsmáiból, klubjaiból az Anna And The Barbies a nagyszínpadok és reflektorok kereszttüzébe kerülve továbbra is önmagát adja napról napra, koncertről koncertre.
Ismeretségük és sikereiek mögött, említésre méltó - az elmúlt évek alatt - családdá vált rajongói táboruk is.
Mindezekért a zenekar mindenét odaadva hal meg, estéről estére a világot jelentő deszkákon. Időközben az öt tagú zenekar (Pásztor Anna - ének, Pásztor Sámuel - zene, gitár, ének, Hernádi Dávid - basszusgitár, Vághy Tamás - billentyű, Bubnó Márton – dobok) szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott. Kendőzetlenül őszinte, ugyanakkor lélekmelengetően életigenlő szövegviláguk, illetve a hamisítatlan R’N’R életérzés tette őket indokolttá a fesztiválok nagyszínpadán. A kezdetek kezdetén a Fészek Klub kisszínpadán még csak álmodni mertek arról, hogy egyszer egy arénát is megtöltenek.
2015-ben, a tizedik jubileumi koncertjükön hatalmasat robbant a hat album zenei anyaga a SYMA csarnokban. A zenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben. 2016-ban az eddigi legátfogóbb összművészeti turnéjukat mutatták be „UTÓPIA“ címmel. A turné végállomásaként a hetedik nagylemez bemutatóját dupla teltház előtt tartotta a zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban. A koncertről „Álmatlan“ címmel, nagysikerű film készült. A show pedig folyik tovább!

15,911

Monthly Listeners

3,032

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Anna and The Barbies now.

Listen to Anna and The Barbies in full in the Spotify app