This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Joey Hartkamp

Popular

 1. 1.
  Hoor Je M'n Hart
  3:220:30
 2. 2.
  Ale Ale Ale
  3:420:30
 3. 3.
  Ik Vind Je Sexy
  3:410:30
 4. 4.
  Jij
  4:270:30
 5. 5.
  Dans Met Me Mee
  3:420:30
Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren.
In 2017 won hij een Buma NL award als Grootste Talent van Nederland.
Zijn carrière startte officieel in 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’. In september debuteerde hij met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’ waarmee hij meteen hoge ogen wist te gooien.
Met zijn singles ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ wist Joey in het land hits te scoren.
Vanaf begin 2017 wordt Joey gevolgd door Omroep Gelderland voor de reallife soap “De Hartkampjes”. Hierin zien we de weg die Joey moet bewandelen om zijn ambities en dromen te verwezenlijken.
Naast zijn eigen repertoire met o.a. de hits 'Ik Vind Je Sexy', ‘Ik Wil Je’, ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere! Gezelligheid en feest staan centraal tijdens zijn optredens.

21,093

Monthly Listeners

818

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Joey Hartkamp now.

Listen to Joey Hartkamp in full in the Spotify app