Latifah

Latifah

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Latifah

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

391,213 monthly listeners

Latfah(28) is een Allround muzikant uit Amsterdam! Sinds zij kan praten al fan van music. En is al vroeg gestart met het ontwikkelen van haar talenten. Van roomsessies tot aan het zijn van Freestyle Queen op de block. 
 Al heel vroeg sprak ze uit dat zij later Muzikant zou worden. En plaatste haarzelf in het rijtje van Lil Kim , Missy Elliot , Foxy Brown ,Nicki Minaj en meer, omdat ze zich thuis voelde bij het luisteren van hun Muziek. En daardoor alleen meer gemotiveerd raakte. 
 Eind 2016 werd het serieus en sloot Latifah haar aan bij Top Notch . De samenwerking tussen de twee heeft stand gehouden tot begin 2020, omdat zij er voor koos om independent verder te gaan. 
 Tijdens haar ontwikkeling heeft zij een eigen sound gecreëerd. Haar vurige flows en melodietjes hebben er voor gezorgd dat zij diverse platen heeft behaald Zo heeft ze goud tot aan platina status bereikt, alleen en met behulp van haar collega's. 
 Ze heeft samengewerkt met o.a. MocroManiac, Fresku, CHO, Esko ,Jermaine Niffer ,Hansie , Jonna Fraser , Jairzinho , Dylisa, Roxy Rosa , Tabitha , Henkie T, NAVI , Architrackz , Bryan Mg , Frenna en Veel meer 
 Inminddels heeft Latifah 152 Miljoen streams behaald. Een echte Powervrouw die staat voor vrouwensupport! deinst nooit terug en laat in bijna elke track weten dat ze ready is, om mannen te laten zien dat vrouwen alles kunnen. En misschien wel beter! 
 Na een tijdje er uit te zijn geweest is the Queen weer ready om te KNALLEN! So stay tuned!! 
 <3

51,864

Followers