This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

90's FIN Cover Boyz & Girlz!

Popular

 1. 1.
  Jos Haluu Saada - Levi-Äijä, Kid1
  3:340:30
 2. 2.
  Erittäin hyvä (ellei täydellinen)
  3:210:30
 3. 3.
  Aamuyö
  3:260:30
90's FIN Cover Boyz & Girlz!
Projekti sai lähtölaukauksen noin 2,5 vuotta sitten, kun JP Styrman sekä Sami Karila ideoivat kuviota ensimmäisen kerran. Matkanvarrella mukaan on liittynyt monia tekijöitä, joita ilman homma ei olisi ikinä muuttunut todeksi.
Iso käsi seuraaville tekijöille:
Mira Hillberg (laulu), joka oli Ressu Redfordin 90-luvun löytö. Miran omia ysärihittejä olivat mm. Lontoo-Helsinki-Amsterdam, Tahdon rakastella sinua jne.
JP Styrman (laulu), hän kuului mm. 101-bändin perustajiin. Bändi nousi Suomen suosituimpiin ysäri-disco bändien joukkoon. Aamuyö-biisin hypnoottiselta kertosäkeeltä ei voinut välttyä 90-luvulla.
Tuomas "Gary" Keskinen (kitara & laulu), helsinkiläinen loistava kitara virtuoosi, joka on vaikuttanut mm. Ancara, Technicolour ja Negative bändeissä.
Lc Nick (rap & laulu), hän on uuden polven tekijä, energisen lavakarisman omaava 26-vuotias kouvolalainen rap-artisti/sanoittaja/tuottaja.
Kiitos myös koko taustatiimille Tommi Hilliranta, Asko Pennanen ja Jouni Hillberg, jotka ovat yhteistyössä vastanneet musiikin tuottamisesta. Marko Alanko, tunnettu monen menestystarinan taustahenkilönä, on avustanut monessa osa-alueessa. Sami Karila on loistavana graafikkona luonut koko projektin visuaalisen ilmeen. Levi-Äijä ja Kid1, huikeet fiitit sekä kaikki muut, jotka ovat matkanvarrella olleet osa tarinaa. Keikat alkavat tammikuun 2019 lopulla.
Nähdään kohta keikoilla!
T. 90´s Fin Cover Boyz&Girlz -tiimi

11,057

Monthly Listeners

88

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to 90's FIN Cover Boyz & Girlz! now.

Listen to 90's FIN Cover Boyz & Girlz! in full in the Spotify app