This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Fracaso Escolar

Popular

 1. 1.
  Ámame
  3:390:30
 2. 2.
  Cor de cavall
  2:400:30
 3. 3.
  Vaig darrere teu
  3:510:30
 4. 4.
  Espècies en caixes de colors
  3:130:30
 5. 5.
  Àcids
  3:350:30
[CAT]
Des del desgavell del punk, amb guitarres brutes i desesperades, i una base rítmica agressiva, construïm cançons tan dramàtiques com subtils. Amb una permanent i amarga ironia que embolcalla les nostres cançons, cantem sobre les múltiples disfuncionalitats de la nostra societat (començant per les educatives).
Després d’un EP autoeditat al 2014 (“Torna’t boig”), al 2019 publiquem el nostre primer disc en vinil, “Amor en temps del capital”. Produït per Eric Fuentes (Cala Vento, Panellet, Runa...) i amb la col·laboració de HangTheDj Records, Picnic Records, No Me’n Records, Rat Produccions i Grans Records.
Formats a Tremp (Pallars Jussà), tot i que actualment establerts entre Barcelona i Lleida.
[ESP]
Des del descalabro punk, con guitarras sucias y desesperadas, y una base rítmica agresiva, construimos canciones tan dramáticas como sutiles. Con una permanente y amarga ironía que envuelve nuestras canciones, cantamos sobre las múltiples disfuncionalidades de nuestra sociedad (empezando por las educativas).
Tras un EP autoeditado en 2014 (“Torna’t boig”), en 2019 publicamos nuestro primer disco en vinilo, “Amor en temps del capital”. Producido por Eric Fuentes (Cala Vento, Panellet, Runa...) y con la colaboración de HangTheDj Records, Picnic Records, No Me’n Records, Rat Produccions y Grans Records.
Formados en Tremp (Pallars Jussà), aunque actualmente afincados entre Barcelona y Lleida.

10

Monthly Listeners

14

Followers

Where people listen

Albums

Listen to Fracaso Escolar now.

Listen to Fracaso Escolar in full in the Spotify app