This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

AAPNOOTMIES

Popular

 1. 1.
  Geef Me De Tijd
  2:560:30
 2. 2.
  Vogel Zonder Grens
  4:240:30
 3. 3.
  Saartje Kom Je Buiten Spelen
  4:090:30
 4. 4.
  Ongekend
  3:340:30
 5. 5.
  Mevrouw Vandaag Gaat ‘t Om Jou
  4:190:30
AAPNOOTMIES is de Nederlandstalige indiepopband rondom zangeres en songwriter Dinaira Scheffers. Haar muzikale invloeden haalt ze uit bands als Jónsi, Sigur Rós, James Blake en Bon Iver, maar ondanks haar Engelstalige achtergrond besloot zij toch de overstap naar Nederlandstalig te maken.
Na een lange zoektocht naar sound, tekst en gevoel ontstond het titelloze debuutalbum vol hoopvolle, kleine, bombastische, organische, kinderlijke en volwassen liedjes waar iedereen z’n eigen nostalgische beelden in kan creëren.
Na de release van het debuutalbum in maart 2016 gaat het de band al snel voor de wind. Zo’n 80 optredens, drie singles met bijbehorende videoclips, airplay op Radio 1, Radio 2 en 3FM, finale Grote Prijs van Nederland en Sena Performers PopNL Award, 23 shows tijdens de Popronde (als 3voor12 Talent) en festivals als Oerol, Parkpop, Where The Wild Things Are, Sniester en Westerpop, voorprogramma DI-RECT en Maaike Ouboter en het winnen van de Haagse Pop Prijs in de categorie Aanstormend Talent. Op 1 maart 2018 ging bovendien de film De Wilde Stad in première waarbij het nummer Vogel Zonder Grens op de soundtrack staat.

1,069

Monthly Listeners

315

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to AAPNOOTMIES now.

Listen to AAPNOOTMIES in full in the Spotify app