This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Follow The Flow

Popular

 1. 1.
  Tavasz
  3:160:30
 2. 2.
  Nem tudja senki
  3:370:30
 3. 3.
  A holnap küszöbén
  3:170:30
 4. 4.
  Maradok távol
  3:000:30
 5. 5.
  Kivetett
  3:340:30
A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow 2017-ben nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Cséhez és BLR-hez.
Nem tudja senki című slágerükkel azonnal berobbantak a köztudatba, folyamatosan rekordokat döntögetve többtízmilliós nézettségével a YouTube-on, miközben a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta a népszerű dal. Azóta is gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, a Maradok távol, Anyám mondta vagy a Érdekemberek sikerei után olyan új szerzemények láttak világot, mind A holnap küszöbén, vagy a Tavasz.
A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. Emellett a MAHASZ slágerlistákon is rendre jeleskednek már jó ideje: a Nem tudja senki hónapokat töltött a magyar rádiós, a stream és a single listák első helyén, és azóta is bérelt pozíciója van a toplisták dobogóján. 2018 novemberében őket választotta a közönség, hogy Magyarországot képviselje Bilbaóban az MTV EMA díjátadó gáláján. 2019 elején pedig Fonogram-díjra jelölték őket, az Év hazai modern pop-rock albuma vagy felvétele, illetve az Év Felfedezettje kategóriákban is.
2019 végi duplakoncertjükre az Akvárium Klub NagyHalljában a bejelentés napján minden jegy elkelt, május 30-án pedig első önálló koncertjükön a Budapest Parkban bemutatták a Follow The Flow debütáló nagylemezét, ami pár hónap alatt aranylemez lett!

180,590

Monthly Listeners

136,366

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Follow The Flow now.

Listen to Follow The Flow in full in the Spotify app