Follow The Flow

Follow The Flow

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Follow The Flow

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

169,854 monthly listeners

A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow 2017-ben nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Cséhez és BLR-hez. Nem tudja senki című slágerükkel azonnal berobbantak a köztudatba, folyamatosan rekordokat döntögetve többtízmilliós nézettségével a YouTube-on, miközben a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta a népszerű dal. Azóta is gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, a Maradok távol, Anyám mondta vagy a Érdekemberek sikerei után olyan új szerzemények láttak világot, mind A holnap küszöbén, vagy a Tavasz. 
 A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. Emellett a MAHASZ slágerlistákon is rendre jeleskednek már jó ideje: a Nem tudja senki hónapokat töltött a magyar rádiós, a stream és a single listák első helyén, és azóta is bérelt pozíciója van a toplisták dobogóján. 2018 novemberében őket választotta a közönség, hogy Magyarországot képviselje Bilbaóban az MTV EMA díjátadó gáláján. 2019 elején pedig Fonogram-díjra jelölték őket, az Év hazai modern pop-rock albuma vagy felvétele, illetve az Év Felfedezettje kategóriákban is. 
 2019 végi duplakoncertjükre az Akvárium Klub NagyHalljában a bejelentés napján minden jegy elkelt, május 30-án pedig első önálló koncertjükön a Budapest Parkban bemutatták a Follow The Flow debütáló nagylemezét, ami pár hónap alatt aranylemez lett!

184,549

Followers