This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Danny Froger

Popular

 1. 1.
  Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bent
  3:220:30
 2. 2.
  Grote Kleine Meid
  3:260:30
 3. 3.
  M'n Alles
  3:150:30
 4. 4.
  Bailar Conmigo (Dans Met Mij)
  3:340:30
 5. 5.
  Vrienden Voor Het Leven - John West,
  2:590:30
Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek!
De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’.
Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite werden gespaard. ‘Vandaag’ stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Daarna werd het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat ‘Harder’. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.
November 2019 verschijnt naar aanleiding van de geboorte van dochter Fallon een prachtige single: Grote kleine meid. 2020 zal een mooi jaar worden voor de zanger met veel nieuwe muziek.

37,729

Monthly Listeners

1,162

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Danny Froger now.

Listen to Danny Froger in full in the Spotify app