Michael Van Oostende

Popular

 1. 1.
  Lieg Tegen Mij - Rebl-One
  4:080:30
 2. 2.
  Vrije Val - Rebl-One
  3:350:30
 3. 3.
  Ik Kniel Neer en Belijd
  3:170:30
 4. 4.
  Gebroken Licht
  3:470:30
 5. 5.
  Donkerpaars
  4:020:30
Michael van Oostende, 29 jaar, afkomstig uit het prachtige Middelburg en als uit de hand gelopen hobby ben ik schrijver.
Ik schrijf verhalen, gedichten, een klein beetje toneel en ik maak hiphopmuziek.
Een paar van de voorlopige hoogtepunten: Ik schreef een gedicht dat te lezen is op een gevel in de binnenstad van Middelburg, een gedicht dat uiteindelijk in de DWDD boekentip 'Ik wou dat ik een vogel was' belandde. Daarnaast schreef ik de novelle ‘Uit de hemel komt geen hagelslag’. En bracht ik een dichtbundel uit in eigen beheer. Ook verscheen ik in diverse literaire tijdschriften en verzamelbundels met gedichten en korte verhalen. En ben ik veel te zien als performer van mijn teksten in met name Middelburg en omstreken.
Mijn laatste project draagt de titel Levenslust. Kort gezegd gaat dat over momenten dat je voelt dat je leeft. En over een rappende huisvader die af en toe nog krampachtig zijn best doet om een beetje Rock ’n Roll te zijn. Over die zoektocht naar balans en over hoe de echo van een christelijke opvoeding daar nog in doorklinkt. Oftewel, over mij. Het is een verzameling van 10 liedjes, 10 verhalen, 10 foto’s en 10 filmpjes. Verzameld in een boek en een cd.
Voor meer informatie:
www.michaelvanoostende.nl

17

Monthly Listeners

28

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Michael Van Oostende now.

Listen to Michael Van Oostende in full in the Spotify app