This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Tim Schalkx

Popular

 1. 1.
  Bubbelbad
  2:390:30
 2. 2.
  Ferry de Roze Flamingo - Barry Fest,
  2:510:30
 3. 3.
  Boven op de berg
  3:230:30
 4. 4.
  Als Een Leeuw In Een Kooi
  3:220:30
 5. 5.
  Leve de apresski
  2:370:30
Tim Schalkx staat voor 100% feest!
Als 16 jarige jongen pakte Tim tijdens een stapavond in Boxtel spontaan de microfoon en zijn eerste optreden was een feit. Met voorkeur voor het Nederlandstalige lied kreeg Tim de smaak te pakken en nam hij een eigen CD op.
Inmiddels is het ruim 16 jaar later en heeft hij op vele podia gestaan, eerst in de vele feestcafés zoals de Skihut in Rotterdam, de Skihut Tilburg en Café Costa in Eindhoven maar later ook bij de Tros muziekfeesten, 3 Uurkes Vurraf, Hart voor Muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen. Ondertussen is er bijna geen dorp of feesttent te vinden waar hij niet de boel op z’n kop heeft gezet.
Ook op de vakantiebestemmingen is hij een graag geziene gast. Tim heeft ruime ervaring op après-ski gebied door al jaren op te treden in de Cin Cin (Gerlos), Karatbar (Westendorf) en Fabels (Ellmau).
Ook op de zomerbestemmingen wordt hij al jaren geboekt om er een groot feest van te maken, zoals op Mallorca, het Gardameer (Italië), de Skihut in Salou, Cartoons in Lloret de Mar en het Heineken Café in Gran Canaria.
Met zijn hits Samen in een Bubbelbad, Leve de Après Ski, Met veel Tam Tam, Ferry de Roze Flamingo en Laila bereikte hij meerdere malen de hitlijsten en kregen zijn clips veel views op YouTube.
Tim is ondertussen uitgegroeid tot een van dé feestartiesten en is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met zowel eigen hits als bekende feestelijke covers zorgt hij voor een super sfeer op ieder evenement!

75,499

Monthly Listeners

2,043

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Tim Schalkx now.

Listen to Tim Schalkx in full in the Spotify app