This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mpes

Popular

 1. 1.
  Voorbij
  2:310:30
 2. 2.
  Safe (feat. Riico) - Riico
  2:320:30
 3. 3.
  Plek Voor Jou
  3:010:30
 4. 4.
  My Bad Gyal (feat. Jowners) - Jowners
  3:080:30
 5. 5.
  Home Alone
  3:010:30
Mpes
Michael Paul Efraïm Sohilait is een singer/songwriter van Molukse afkomst die zijn eigen producties maakt. Hij komt uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland). Mpes maakt muziek in de genres: Hip-Hop, R&B, Soul en Zouk. Dit komt voor uit zijn eigen brede interesse voor muziek.
Jeugd
Mpes is geboren op 28 augustus 1997. Toen hij 3 jaar was begon het met slaan op pannen met pollepels. Op zijn elfde besluiten de ouders van Mpes een drumstel aan te schaffen en volgt hij drumlessen. Op latere leeftijd leert Mpes zichzelf ook gitaar en basgitaar spelen.
Carrière
In 2015 heeft Mpes zijn eerste officiële single ”Van Mij” uitgebracht met een bijpassende videoclip. Met deze single boekte hij een bescheiden succes op Youtube waardoor het uitblijven van een opvolger niet lang duurde. Drie maanden later bracht Mpes ”Zo Goed” uit waar weer een videoclip voor geschoten is. Met zijn eerste single “Voorbij” heeft hij aardig wat streams binnen kunnen halen. Voor deze projecten werkt Mpes op eigen kracht en brengt hij zelf zijn muziek uit. Hij heeft met de jaren steeds meer muziek uitgebracht wat te beluisteren is op Spotify, Deezer, Apple Music en meerdere platforms. Ook heeft hij producties gemaakt voor anderen zoals Kevcody.

Singles

Related Artists

Listen to Mpes now.

Listen to Mpes in full in the Spotify app