This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mpes

Popular

 1. 1.
  Voorbij
  2:310:30
 2. 2.
  Wake Up
  3:020:30
 3. 3.
  Plek Voor Jou
  3:010:30
 4. 4.
  Safe (feat. Riico) - Riico
  2:320:30
 5. 5.
  My Bad Gyal (feat. Jowners) - Jowners
  3:080:30
Mpes
Michael Paul Efraïm Sohilait is een singer/songwriter van Molukse afkomst die zijn eigen producties maakt. Naast muziek maken regelt hij alles zelf en een deel van zijn creativiteit verwerkt hij in zijn artworks. Hij komt uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland). Mpes maakt muziek in de genres: Hip-Hop, R&B, Soul en Zouk. Dit komt voor uit zijn eigen brede interesse voor muziek.
Jeugd:
Mpes is geboren op 28 augustus 1997. Toen hij 3 jaar was begon het met slaan op pannen met pollepels. Op zijn elfde besluiten de ouders van Mpes een drumstel aan te schaffen en volgt hij drumlessen. Op latere leeftijd leert Mpes zichzelf ook gitaar en basgitaar spelen. Hij heeft (1 jaar) gestudeerd op het Albeda College, Muzikant/ Producer in Rhoon. Hij heeft de opleiding niet afgemaakt. Mpes studeert nu aan de Herman Brood Academie in Utrecht.
Carrière:
In 2015 heeft Mpes zijn eerste officiële single ”Van Mij” uitgebracht met een bijpassende videoclip. Met deze single boekte hij een bescheiden succes op Youtube waardoor het uitblijven van een opvolger niet lang duurde. Drie maanden later bracht Mpes ”Zo Goed” uit waar weer een videoclip voor geschoten is. Met zijn eerste single “Voorbij” heeft hij aardig wat streams binnen kunnen halen. Voor deze projecten werkt Mpes op eigen kracht en brengt hij zelf zijn muziek uit maar sinds kort heeft Mpes bij het label Rotterdam Airlines getekend. Zijn muziek is te beluisteren op Spotify, Deezer, Apple Music en meerdere platforms.

12,825

Monthly Listeners

803

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Mpes now.

Listen to Mpes in full in the Spotify app