This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mpes

Popular

 1. 1.
  Moodswings - Jozo, Sevirio
  3:050:30
 2. 2.
  Kloppen - Kevcody
  2:230:30
 3. 3.
  Misschien - Quessswho, Kevcody
  2:160:30
 4. 4.
  Verlangen - Zefanio
  2:340:30
 5. 5.
  Laten Gaan
  2:060:30
Mpes
Michael Paul Efraïm Sohilait is een singer/songwriter van Molukse afkomst die zijn eigen producties maakt. Naast muziek maken verwerkt hij zijn creativiteit ook in zijn artworks. De zanger komt uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en maakt muziek in de genres: Hip-Hop, R&B, Soul en Zouk. Dit komt voor uit zijn eigen brede interesse voor muziek.
Jeugd:
Mpes is geboren op 28 augustus 1997. Toen hij 3 jaar was begon het met slaan op pannen met pollepels. Op zijn elfde besluiten de ouders van Mpes een drumstel aan te schaffen en volgt hij drumlessen. Op latere leeftijd leert Mpes zichzelf ook gitaar en basgitaar spelen. Hij heeft (1 jaar) gestudeerd op het Albeda College, Muzikant/ Producer in Rhoon. Hij heeft de opleiding niet afgemaakt. Mpes studeert nu aan de Herman Brood Academie in Utrecht.
Carrière:
In 2015 heeft Mpes zijn eerste officiële single ”Van Mij” uitgebracht met een bijpassende videoclip. Met deze single boekte hij een bescheiden succes op Youtube waardoor het uitblijven van een opvolger niet lang duurde. Drie maanden later bracht Mpes ”Zo Goed” uit waar weer een videoclip voor geschoten is. Met zijn eerste single “Voorbij” heeft hij aardig wat streams binnen kunnen halen. Voor deze projecten werkte Mpes op eigen kracht maar twee jaar geleden heeft Mpes bij het label Rotterdam Airlines getekend. Zijn muziek is te beluisteren op Spotify, Deezer, Apple Music en meerdere platforms.

86,518

Monthly Listeners

2,345

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Mpes now.

Listen to Mpes in full in the Spotify app