This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Ferry de Lits

Popular

 1. 1.
  Laat Me
  2:550:30
 2. 2.
  Ademloos Door De Nacht
  3:350:30
 3. 3.
  Vier Het Leven Met Mij
  3:200:30
 4. 4.
  Want Jij
  3:020:30
 5. 5.
  Kleine Vogel - Nelis Leeman,
  3:000:30
Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten,achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie.
Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart”, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.
Ferry bestormt de hitlisten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.
Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.
Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met zijn nieuwe single, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry. Zijn nieuwste single is het swingende Want Jij.

134,115

Monthly Listeners

10,522

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Ferry de Lits now.

Listen to Ferry de Lits in full in the Spotify app