This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Lóci Játszik

Popular

 1. 1.
  Nem Táncolsz Jobban, Mint Én
  2:320:30
 2. 2.
  Szociálisan Érzékeny Dal
  2:200:30
 3. 3.
  Te Leszel A Feleségem
  3:010:30
 4. 4.
  Nem Strandolsz Jobban - Strand Fesztivál 2017 Official Himnusz
  2:200:30
 5. 5.
  Minden úgy jó, ahogy van
  3:170:30
Egy zenekar karrierjének talán legizgalmasabb pillanata, amikor “beindul a szekér” és erős lendületet vesz a sikerhez vezető emelkedőn.
A Lóci Játszik zenekar hat éve alatt, már egyértelmű jelek mutatták, hogy itt valami készül, hiszen Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét.
Ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.
A KROKODIL című második lemezükről már négy dal is bekerült a rádiókba és 2018-ban már az új szerzemények stúdiómunkái zajlanak. Az elmúlt év tökéletesen telt a zenekarnak, hiszen megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet és a Szigetes Fesztiválok rangadóját, a Nagy-Szín-Padot is megnyerték, így idén nyáron az összes fesztiválon kiemelt helyeken léptek fel, ahogy például a VOLTon a Linkin Park előtt, a SZIGETen pedig PINK előtt, a Strand fesztiválon a Bastille előtt. Utóbbinak a hivatalos himnusza is a ´Nem táncolsz jobban´ slágerük egy nyári mutációja lett, ´Nem strandolsz´ jobban címmel.
A nyári történésekről az ´Annak Jobb´ című dalra készült egy “élményfilm” a koncertek és a backstage képeivel. Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik és a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésein, személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik.

17,799

Monthly Listeners

7,373

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Lóci Játszik now.

Listen to Lóci Játszik in full in the Spotify app