This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Caza

Popular

 1. 1.
  POSITIE - Bizzey
  3:200:30
 2. 2.
  SLIDE - Famke Louise
  1:520:30
 3. 3.
  Woozy - Ronnie Flex
  2:240:30
 4. 4.
  P2
  2:020:30
 5. 5.
  2:430:30
Caza (06-04-'92) werd geboren in de welvarende jaren '90. Met een vader actief in zijn eigen muziekstudio groeide hij op in een omgeving omringt door muziek.
Hierdoor werd hij geinspireert om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. Al op jonge leeftijd was hij te vinden in het NL club circuit waar hij DJ's ondersteunde als veel gevraagd host in de Dance & Urban scene.
De laatste jaren ontwikkelde hij zich in rap tempo. In 2015, het jaar waarin Ronnie Flex & Lil' Kleine de NL charts beklommen met hun hit Drank & Drugs begon het dan ook echt. Caza die al langere tijd bevriend was met Ronnie Flex werd gevraagd mee te touren. Dat resulteerde in dikke shows in het NL club circuit & prominente festivals.
Daarnaast werkte Caza ook samen met Ronnie Flex, maar ook FMG, Jonna Fraser, Murda, Josylvio, Jebroer & Team Rush Hour, Dopebwoy & Keizer waarmee hij z’n eerste Goude Plaat status behaalde met de track Oh Na Na. Ook samenwerkingen met GLOWINTHEDARK (Bankroll), DJ DYLVN (Even Dansen) & Vlado bleven niet uit. Als klap op de vuurpijl werd hij door goede vriend Jebroer gevraagd mee te touren op zijn roemruchte Tour ELF11 waarin zij NL & BE podia sloopten in 2017.
Caza interesseerde zich al langer in het produceren van muziek. Dat motiveerde hem tracks te co-producen. Zo ontpopte hij zich niet alleen als een gewaardeerd schrijver maar ook co-producer. Liedjes schreef hij o.a. voor zanger Gio, Cartiez, Lil' Kleine, Jayh & "rapdiva’s" I am Aisha & Famke Louise

556,716

Monthly Listeners

8,730

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Caza now.

Listen to Caza in full in the Spotify app