Caza

Caza

Popular

Popular releases

Singles and EPs

Featuring Caza

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

338,486 monthly listeners

Caza (06-04-'92) werd geboren in de welvarende jaren '90. Met een vader actief in zijn eigen muziekstudio groeide hij op in een omgeving omringt door muziek. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. Al op jonge leeftijd was hij te vinden in het NL club circuit waar hij DJ's ondersteunde als veel gevraagd MC in de Dance & Urban scene. 
 De laatste jaren ontwikkelde hij zich in rap tempo. In 2015, het jaar waarin Ronnie Flex & Lil Kleine de NL charts beklommen met hun hit Drank & Drugs begon het ook voor Caza. Caza

die al langere tijd bevriend is met Ronnie Flex werd gevraagd mee te touren. Dit resulteerde in dikke shows in het club circuit & prominente festivals. 
 Ook collabs met Ronnie Flex bloeide op alsook met Jonna Fraser , Murda, Josylvio, Jebroer & Team Rush Hour, Dopebwoy, Keizer waarmee hij z’n 1ste Goude Plaat behaalde met Oh Na Na. Samenwerkingen met GLOWINTHEDARK, DJ DYLVN (Even Dansen) & Vlado volgden. 
 Ook door Jebroer (2017) werd Caza gevraagd mee te touren op zijn roemruchte Tour ELF11 waarin zij NL & BE podia sloopten. 
 Caza zet zichzelf op de kaart met o.a. de tunes SLIDE , POSITIE, Woozy & featurings als

10,836

Followers