Kaarnalaivuri

Kaarnalaivuri

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Artist Playlists

About

44 monthly listeners

Kaarnalaivuri on turkulaishelsinkiläinen suomenkielistä pop-rockia soittava bändi. Biisintekijä ja kitaristi Kimmo Kiviranta laittoi bändin pystyyn Jyväskylässä v. 1995, joten matkaa on taitettu jo kelpo siivu. 
 Musiikkimme on omaa, melodista ja monipuolista; kunnon jytää ja isoja balladeja. Siitä on kuultavissa kaikuja suomirockin peruskallioilta, mutta yhtä lailla myös ulkomaan bändeiltä. 
 Matkan varrella bändin tekstittäjäosastolle on saatu kovia nimiä: Sana Mustonen, Timo Turpeinen, Esa Eloranta, Timo Kiiskinen. Tuotamme kaiken musiikkimme itse. Basistimme Mikko Yli-Knuuttilan kotitiluksilla Veikkolassa äänitämme biisien pohjat, josta jatkamme kitaristi Kustaa Kantelisen studiolle Helsinkiin ja myös Turkuun tekemään lisää äänityksiä ja miksauksia. 
 Bändin debyyttialbumi ”Seinän takana on toinen maailma” julkaistiin v. 2016 ja se sai oikein positiivisen vastaanoton. Tuon levyn pohjalta rakentui bändin nykymiehistö, jonka kanssa on soitettu hyviä keikkoja. Aloitimme uuden levyn äänitykset kesällä 2019. Uusia julkaisuja saadaan kuuluviin alkuvuodesta 2021 ja sen myötä suuntaamme kohti keikkalavoja. Musiikki on debyyttilevyyn verrattuna enemmän kallellaan rockin puolelle, kiitos etenkin Kustaan sielukkaan ja rouhean kitaroinnin. Keikalle lähdemme mieluusti koko bändillä, mutta tarvittaessa myös pienemmällä kokoonpanolla. 
 www.kaarnalaivuri.fi www.soundcloud.com/kaarnalaivuri

113

Followers