This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mansesteri

Popular

 1. 1.
  Kuka on Se Oikea - MC Mane, Inde Morjesta, Sarkastinen, Vainis
  3:190:30
 2. 2.
  Kertakäyttörakkaus
  5:340:30
 3. 3.
  Prinsessoja Ja Putkimiehiä
  3:010:30
 4. 4.
  Tampere II (feat. Mikko Alatalo & Sarkastinen) - Mikko Alatalo, Sarkastinen
  4:500:30
 5. 5.
  Kirveelle Töitä - Ide
  3:070:30
Tamperelainen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.
Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.
Heinäkuussa 2020 alussa ilmestynyt uusin levy, ”Kulttistatus”, on yhtyeen kuudes albumi, samalla ollen bändin ensimmäinen digiaikakauden albumi, josta ei erikseen fyysistä painosta enään tule.
Mansesterin hiphop on energistä ja intohimoista musiikkia laajalla skaalalla aina huumoripitoisuudesta melankoliaan ja iskeviin rockrap-biiseiseihin.
Mansesteri on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoilleen ja kappaleille yhteensä jo yli 17 miljoonaa katselukertaa.
Spotifyssä kuuntelukertoja on kerääntynyt jo yli 20 miljoonaa.
Mansesteri on keikkaillut mm. JVG:n, Robinin, Petri Nygårdin, Elastisen, Apulannan, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Anna Abreun, Lukas Leonin, Nikke Ankaran, sekä Klamydian kanssa. Heidän levyillään on ollut useita tunnettuja vierailijoita kuten esimerkiksi Tampere II -sinkulla esiintyvä Mikko Alatalo, sekä Kädestä käteen -kappaleella vieraileva Sami Saari.

96,776

Monthly Listeners

4,789

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Mansesteri now.

Listen to Mansesteri in full in the Spotify app