This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mansesteri

Popular

 1. 1.
  Prinsessoja Ja Putkimiehiä
  3:010:30
 2. 2.
  Kirveelle Töitä - Ide
  3:070:30
 3. 3.
  Pintaa Syvempään (feat. Assi Ilona) - Assi Ilona
  3:280:30
 4. 4.
  Kertakäyttörakkaus
  5:340:30
 5. 5.
  Saravon Pekka (feat. So11 & Tappara Fan Club) - So11, Tappara Fan Club
  2:160:30
Tamperelainen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.
Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.
Helmikuun 2017 alussa ilmestynyt uusin levy, ”Maskin alta”, on yhtyeen viides albumi, joka on tyylillisesti RamHopia ollen siten uudenlainen aluevaltaus suomalaisessa hiphop-skenessä.
Mansesterin hiphop on energistä ja intohimoista musiikkia laajalla skaalalla aina huumoripitoisuudesta melankoliaan ja iskeviin rockrap-biiseiseihin. Levyllä mukana vierailemassa on mm. Popedasta tutumpi kitaravirtuoosi Costello Hautamäki, Mustien Enkeleiden keulakuva Jussi Aaltonen, sekä pitkän uran suomirapin taipaleella taittanut Juju.
Mansesteri on keikkaillut mm. Robinin, Petri Nygårdin, Elastisen, Apulannan, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Anna Abreun, sekä JVG:n kanssa. Heidän levyillään on ollut useita vierailijoita kuten esimerkiksi uusimmalla, Tampere II-nimisellä sinkulla esiintyvä Mikko Alatalo, sekä Kädestä käteen -kappaleella vieraileva Sami Saari.

84,085

Monthly Listeners

2,927

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Mansesteri now.

Listen to Mansesteri in full in the Spotify app