Pep Puigdemont

Pep Puigdemont

Popular

Popular releases

Albums

Singles and EPs

Featuring Pep Puigdemont

Fans also like

Appears On

Artist Playlists

About

2,187 monthly listeners

En Pep Puigdemont, nascut a Olot el 24 d’abril de 1971 s’introdueix en el camp de l’animació infantil, musical, a partir de l’educació en el lleure. Treballa com a monitor i director de colònies, campaments, rutes i camps de treballÉs en aquest camp on aprèn a tocar la guitarra de forma autodidacta i amb l’ajut dels cursos de teoria de la música i solfeig realitzats. 
 El 1991 comença a dedicar-se al món de d’animació infantil musical en solitari. El mateix any funda amb companys de magisteri el grup d’animació Peus Plans amb qui graven una maqueta. El grup es desfà el 1992 en acabar la carrera. Seguidament el mateix any, amb Mateu Batallé, funda el grup Peppitus amb que actuarà per les comarques de Girona durant cinc anys. L’estiu del 1997 neix Xirupiflai format per la Beth Riera, en Miquel Barris, l’Adriana Plana i en Pep Puigdemont. A partir de l’any 2001 i fins l’actualitat torna a actuar en solitari. Des de principis del 2007 també actua amb músics acompanyants: Xavier Batlle al baix elèctric i Pep Carrera a la bateria formant Pep Puigdemont i Sidrus. 
 Ha publicat diversos treballs discogràfics de cançons infantils.
 És diplomat en magisteri per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat pedagogia per la Universitat de Girona. Titulació d’animació sociocultural i pedagogia en el lleure otorgada per l’Institut Català de les Noves Professions de la Generalitat de Catalunya. Té els títols de monitor i director d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

601

Followers