This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Arc de Triomf

Popular

 1. 1.
  L'Estiu Torna de Nou
  2:530:30
 2. 2.
  Per un Món
  3:020:30
 3. 3.
  Tornarem
  3:070:30
 4. 4.
  Carrer Marina
  3:220:30
 5. 5.
  Perdre el Rumb
  3:250:30
Tot comença una nit de gener de l’any 2018 quan els germans Olek i Wojtek Burek, d’origen Polonès, decideixen engegar un nou projecte musical amb el Víctor Vera (Bateria).
Amb més de 10 anys plegats de bagatge als escenaris i gires internacionals amb el grup @Daylight (2004-2016), tanquen una etapa i arrenquen amb un nou projecte al qual s’uneixen Noel Campillo (@No Way Out, @Bipolar) i Néstor Quesada (@All In).
La personalitat dels Arc De Triomf, la defineix una mescla d’influències variada que sense abandonar el posat Rock del seu passat han apostat per la diversitat; jugant amb grooves Pop-Ska, amb sons actuals i una finalitat: les actuacions en directe.
Aquest 2020, Arc De Triomf presentaran tot el material que han estat cuinant a foc lent mentre es preparen per a la gira que després de signar amb Produccions Submarines com a management i sumant-se al catáleg de la discogràfica LCM, els portarà a molts indrets dels Països Catalans on descarregaran tota l’energia que porten acumulant durant aquest temps.
“Nascuts Per Molestar” amb cançons com “Tornarem” o “Paradís“, es l’album debut dels Arc de Triomf que es publicará a finals de Febrer 2020, aportant melodies fresques, ritmes ballables i tornades que parlen de vivències personals a la ciutat de Barcelona, on tot i res és perfecte.

1,814

Monthly Listeners

417

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Arc de Triomf now.

Listen to Arc de Triomf in full in the Spotify app