This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rúpits

Popular

 1. 1.
  Camaleons
  3:010:30
 2. 2.
  Bombolles
  3:490:30
 3. 3.
  Busco un Lloc
  3:420:30
 4. 4.
  Ultralleugers
  3:180:30
 5. 5.
  Ulls Clars
  3:050:30
La trajectòria de Rúpits va començar fa cinc anys quan una colla d'amics de Gironella van decidir unir les seves forces per donar sortida a les seves inquietuds musicals i creatives.
Fins ara, han enregistrat dos treballs: un EP autoeditat el 2015 i el disc 'Imperfeccions' (U98 Music, 2017). El 2016 van guanyar el concurs Sona9 del 2016, la qual cosa els va portar a actuar a l'edició del Canet Rock del mateix any.
'Imaginari', és el seu nou treball produït als Bucbonera Studios amb Tomàs Robisco, i masteritzat als estudis Abbey Road de Londres, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar ni el so analògic ni el segell propi de les cançons: melodies obstinades de guitarra i vents, tornades enganxoses i un to molt festiu i rítmic. Rúpits també amb comptat amb l'ajuda de Jordi Costa 'Sec' (ex-Strombers) en la preparació, execució i interpretació de les veus.
Rúpits busquen protegir tothom de la pluja de negativitat i accions desgraciades de la societat, i proporcionar un aixopluc ple de felicitat pragmàtica. És un imaginari on cadascuna de les peces musicals estan relacionades amb un objecte, símbol o acció representatives d'un univers carregat de solucions per a els problemes del dia a dia.

121

Monthly Listeners

167

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Rúpits now.

Listen to Rúpits in full in the Spotify app