This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

De Zingende DJ

De Zingende DJ is zanger en DJ in 1 en heeft zojuist zijn debuutsingle gereleased: Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij
Het is een hippe Moombahton cover geworden van een hit die iedereen al kan meezingen: "JIj denkt maar dat je alles van mij". De versie van De zingende DJ is niet alleen lekker mee te zingen maar ook nog eens lekker dansbaar!
Moombahton is razend populair en wordt door veel DJ's in het land gedraaid. Natuurlijk mag tijdens een optreden van de Zingende DJ de Hollandse gezelligheid ook niet ontbreken!
De mix van moderne en gezellige muziek tijdens zijn optredens was de inspiratie voor deze nieuwe single en weerspiegelt perfect de live optredens van de zingende DJ.
Tijdens een optreden van de Zingende DJ komen vele muziekstijlen voorbij en worden afgewisseld met zangoptredens, humor en opzwepende presentatie.
Het grote netwerk van DJ's waar de Zingende DJ zich in begeeft heeft zijn versie van "Jij denkt maar dat je alles mag van mij" al omarmt en is dan ook een veel gedraaide plaat tijdens de Apres Ski in Oostenrijk, het uitgaanscirquit in Nederland en natuurlijk Carnaval 2020.
Wil je de zingende DJ boeken? Of meer weten? zie zingendedj.nl

437

Monthly Listeners

8

Followers

Where people listen

Discovered On

Listen to De Zingende DJ now.

Listen to De Zingende DJ in full in the Spotify app