Daniël Busser

Popular

 1. 1.
  Vrienden - 5NAPBACK,
  2:590:30
 2. 2.
  Adrenaline - Snelle
  3:070:30
 3. 3.
  Klaar voor de smoke
  2:270:30
 4. 4.
  Tu veux quoi - Chaïma
  2:280:30
 5. 5.
  Niemand Anders
  2:390:30
Daniël Busser is een opkomende, Belgische hip pop artiest die al op 13-jarige leeftijd zijn passie voor muziek omzette in eigen nummers.
‘’Spreej’’ van het toen befaamde Belgische duo ‘’Safi en Spreej’’ was zijn idool. Daniël stuurde zijn tracks naar hem op via social media wat resulteerde in een gezamenlijke studiosessie.
Toen Daniël 15 jaar was bracht hij zijn eerste EP genaamd ‘’Mijn manier’’ uit, en kort daarna kwam het nummer met zijn idool Spreej uit. Daniël besefte nog niet wat voor impact hij maakte totdat hij emotionele berichten kreeg van fans die zich in grote getale identificeren met Daniël’s teksten en steun ontlenen aan zijn muziek. Hij wilde meer inspiratie aan zijn fans geven en begon met het schrijven van zijn tweede EP die in 2016 uitkwam onder de naam ‘’Vrije val’’.
Deze EP heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen streams.
Sindsdien heeft Daniël hard aan de weg getimmerd. 2019 was een belangrijk jaar voor Daniël, zo stond hij voor het eerst in Paradiso Amsterdam en is zijn debuut album ‘Adrenaline’ ook uitgekomen. Op het album verschenen features van Kevin, Snelle & Jean Jacques. De single ‘Adrenaline’ in samenwerking met Snelle, behaalde op Spotify al meer dan 3 miljoen streams.
De fans willen steeds meer van Daniël, en dat krijgen ze ook. Daniël is op het moment van schrijven namelijk druk bezig met verschillende verassende nieuwe projecten, waaronder een vernieuwde eigen tour met band.

36,029

Monthly Listeners

2,747

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Daniël Busser now.

Listen to Daniël Busser in full in the Spotify app