This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

MVB

Popular

 1. 1.
  Tämän Kaupungin Herra
  5:410:30
 2. 2.
  Herramme (Our God)
  5:200:30
 3. 3.
  Nimesi on Suurin - MC OGE
  4:370:30
 4. 4.
  Hän Pitää Kiinni
  6:260:30
 5. 5.
  Sinun Yksin On Valta
  7:240:30
On olemassa yksi, jonka kanssa voimme kokea sydämemme syvimmän kaipauksen täyttyvän. Yksi ääni, joka joskus kuiskaten, joskus nimeämme huutaen etsii meitä yhteyteensä.
Yksi, joka rakastaa pyyteettä, joka on luonut meidät rakastamaan ja vastaanottamaan rakkautta. Yksi, joka määrittää syvimmillään sen, keitä me olemme ja mikä on todellinen identiteettimme. Yksi, joka pitää kaiken koossa tässä maailmankaikkeudessa, ja jonka kanssa voimme elää rohkeasti vapaana häpeän, toivottomuuden ja syyllisyyden taakoista.
Kutsumme ydin yksinkertaisuudessaan on maalata kuvaa tästä rakkaudesta ja Hänen suuruudestaan. Olemme raikasta pop/rockia soittava, Lappeenrannassa kotipaikkaansa pitävä bändi, joka tahtoo johtaa ihmisiä syvempään Jumalan kohtaamiseen ylistyksen kautta - ylistyksen, joka innostaa, rohkaisee ja nostaa katseemme kohti Kristusta. Ylistyksen, jossa Jumalan rakkaus voi parantaa ja eheyttää särkyneitä. Haluamme kertoa toivon sanomaa ja antaa oman panoksemme siihen, että Jumalan valtakunta saisi tulla voimakkaammin keskuuteemme.

685

Monthly Listeners

261

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to MVB now.

Listen to MVB in full in the Spotify app