This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Dyna

Popular

 1. 1.
  Round & Round - F1rstman, Lil Kleine, Bollebof
  3:060:30
 2. 2.
  Pull Up - Frenna, Ronnie Flex
  2:500:30
 3. 3.
  2:310:30
 4. 4.
  Rollercoaster - Bryan Mg, Yxng Le, Priceless
  2:590:30
 5. 5.
  Op die Klit - Adje
  2:310:30
Vishaal Lachman, ook wel bekend als Dyna, is een niet te missen act in de hedendaagse club- en festivalscene.
Dyna begon op jonge leeftijd met het spelen van piano, uiteindelijk was het een vriend die hem stimuleerde met zijn muzikaliteit een andere wereld te betreden: die van het DJ’en.
Inmiddels bewijst de DJ een van de meest veelzijdigste Nederlandse artiesten te zijn. Zo is hij niet alleen de frontman op zijn succesvol ‘Ghostriders’ concept, waarmee hij menig grote poppodia in Nederland heeft uitverkocht en tours deed door Suriname en België. Ook scoort Dyna in de afgelopen jaren hits als ‘Round And Round’ (feat. F1rstman, Lil Kleine & Bollebof) die de dubbel platina status bereikte en maakte hij tevens remixes voor onder andere Sunnery James & Ryan Marciano.
In de booth resulteert zijn passie voor muziek in een zuivere exploderend ingestelde set. In zijn sets combineert Dyna zijn producer skills met zijn hart voor melodie, urban en bobbeling, dat hij op zijn beurt weer op energieke wijze presenteert naar zijn publiek. Dit hem maakt tot een toegewijde performer, die met een duidelijk doel achter de draaitafels staat: het entertainen van de crowd. Dit entertainen komt vanuit zijn genen. Zo werd Dyna geboren in Suriname en kreeg hij dit ritmisch gevoel vanaf zijn jeugd met de paplepel ingegoten.

280,328

Monthly Listeners

12,661

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Dyna now.

Listen to Dyna in full in the Spotify app