This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Banannabeach

Popular

 1. 1.
  Oye Ven Ven (Maken Row Remix) - HABIBI, Maken Row
  2:430:30
 2. 2.
  Rico y Suave Mambo - Joan Garriga
  2:400:30
 3. 3.
  Enamorat De Tu
  3:090:30
 4. 4.
  Vola la Vida
  3:030:30
 5. 5.
  El Ball dels Afortunats
  3:270:30
Des dels inicis ens hem deixat influenciar pels ritmes llatins i tropicals interpretant-los a ritme de ventilador, amb un toc d’estil personal i amb la rumba com a bandera.
L’any 2015 fem el primer pas enregistrant #Josócbanannabeach”, un disc promocional de tres cançons, compartit de forma lliure i gratuïta per a tothom.
El juny de 2016 surt a la llum el nostre primer disc “Camino de la Playa”, un treball que desprèn l’essència més tropical de la rumba catalana, cultivada i curada durant els nostres darrers anys.
Gràcies a ell omplim el nostre cor de joia i de moments inoblidables completant dues gires plenes de records, de fortes emocions i de noves oportunitats.
El mes de novembre de 2017 emprenem una de les nostres millors experiències a dia d’avui. Per primer cop ens aventurem a una gira de 7 concerts a l’illa de Cuba.
Un fet que ha anat molt més enllà de les actuacions i de la música ja que ens ha servit per compartir, per aprendre i sobretot per a seguir somiant desperts.
2018 comença amb la presentació del clip en forma de documental “Cuban Experience” tres capítols ordenats cronològicament que mostren amb detall la nostra estada a Cuba i on el públic podrà conèixer tots els secrets del nou disc que presentarem aquesta primavera.

574

Monthly Listeners

539

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Banannabeach now.

Listen to Banannabeach in full in the Spotify app