This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Blitz

Popular

 1. 1.
  Hoofd, Schouders, Knie en Teen
  2:380:30
 2. 2.
  Turn Around - Napher Remix - Francisco Cunha, Bec & Sebastian, Napher
  5:190:30
 3. 3.
  Neem Me Mee
  2:540:30
 4. 4.
  Doe de Sintershake
  3:100:30
 5. 5.
  Doe de Dabidee!
  3:390:30
Pieterjan en Jens vormen al 10 jaar het kidspopduo "BlitZ".
Het entertainen zit hen al van jongsaf aan in het bloed.
De 2 kinderhelden leerden elkaar kennen als monitor op de plaatselijke speelpleinwerking waar ze de entertainment microbe al snel te pakken kregen. Hun allereerste zelfgeschreven lied "Badaboem" werd in 2008 even wereldnieuws toen hiphop-ster Usher voor z'n single "Make Love In This Club" precies dezelfde melodie gebruikte. Terwijl de jongens hun nummer eerder uitbrachten. De rest is geschiedenis. Het begin van een BlitZ verhaal met vele kids hits.
Ondertussen toeren Pieterjan en Jens al vele jaren Vlaanderen rond met interactieve kindershows en muzikale bandoptredens. Met hun snel meezingbare hits zoals "Tijd Voor Een Selfie", "Doe De Dabidee" en "Coco Caramba" die al op o.a. VTM Kzoom passeerden, bekoren ze het jonge volkje!
Inspelen op rages en trends doen de jongens maar al te graag. Zoals ook vorige zomer. Met de Pokémon single "Gotta Catch 'Em All" groeide hun populariteit, stonden ze nationaal in alle kranten en brachten ze die zelfs live bij "Plage Preférée" op Radio 2.
Zingen, dansen, interactie en vooral veel fun staan centraal in hun supercoole show die niet alleen de kinderen uit de bol doet gaan, maar ook een big smile tevoorschijn tovert bij de ouders!

3,458

Monthly Listeners

107

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Blitz now.

Listen to Blitz in full in the Spotify app