This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Mwuana

Popular

 1. 1.
  Craftmanship
  3:320:30
 2. 2.
  Hey Baby - Remix - Lamix, Jireel, Blizzy, Elias Abbas
  2:420:30
 3. 3.
  Me so Nice
  3:160:30
 4. 4.
  Back It Up
  2:480:30
 5. 5.
  Fast Display
  2:280:30
Mwuana har bara ha släppt ett album men Stockholmssonen är redan på toppen av näringskedjan. En gentlemanna badboy lika präglad av melankoli som av självförtroende.
En naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Debutalbumet ”Thriller” kom 2017 och vann Årets Hiphop på P3 Guld samt blev nominerat till hela tre Grammisar. Sedan dess har Mwuana släppt flera singlar, bland annat ”Craftmanship” som visade en ny riktning för musiken och har sedan release fått över 10 miljoner streams. Nu är Mwuana back in the zone, och det räcker med att lyssna på C3 för att förstå det.
EP:n innehåller fem spår varav tre är helt nya, som vanligt har Mwuana jobbat med Chords och Collen för att skapa ljudbilden som han är känd för. C3 innehåller inga gäster förutom på sista spåret som gästas av Sveriges mest igenkännbara röst, Jaqe. EP:n är en wave och dedikerad till alla som är in the fastlane, de som kämpar för något i karriären men även privat. Den där svåra balansgången som alla jagar efter.
Musiken är till dig som e tvungen å va on the grind för man har nån hemma, du jobbar hårt men har nåt där hemma som är större. Till dom som tvingas va på två platser samtidigt men kämpar med och få allt å gå ihop. Det är svårt å få allt gå ihop när man måste och vill va på flera ställen samtidigt, säger Mwuana om den nya EP:n C3.

388,639

Monthly Listeners

18,822

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Mwuana now.

Listen to Mwuana in full in the Spotify app