This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Caïm Riba

Popular

 1. 1.
  Guspira
  3:480:30
 2. 2.
  Home Llop
  5:120:30
 3. 3.
  Nararai
  3:180:30
 4. 4.
  Princesa de les Llunes
  3:260:30
 5. 5.
  La Primavera
  3:120:30
Caïm Riba neix a Formentera a la dècada dels 70 en un marc cultural molt important. És fill del músic Pau Riba i de Mercè Pastor, i passa la infantesa envoltat d’artistes i bohemis, fet que li fa créixer una inquietud creativa enfocada a la música.
Caïm Riba ha aconseguit ser un dels grans compositors i guitarristes del nostre país. L’any 1996, després d’uns anys d’exercir de guitarrista amb el seu pare i algunes formacions més, crea amb el seu germà Pauet Riba, el grup de música i arts visuals PASTORA. 4 anys més tard l’actriu i cantant Dolo Beltran s’afegeix al projecte on exercirà com a lletrista i cantant, encarregant-se en Caïm de la totalitat de les composicions musicals del grup. En aquests primers anys compondran el hit LOLA, tema amb el qual van aconseguir una gran popularitat, i que va ser el punt de partida d’una llarga carrera farcida d’èxits.
Amb el grup Pastora, Caïm ha compost grans temes de ball on l’electrònica i els sintetitzadors han tingut un lloc de privilegi. Cançons que des de fa 20 anys han sonat en els millors escenaris de tot l’Estat. Ara 4 anys després de presentar el seu primer disc en solitari, “a306km“, un projecte en Català i més orgànic, que respon a la seva necessitat d’expressió més intima, presenta el seu segon disc en solitari, “Nararai“.

419

Monthly Listeners

380

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Caïm Riba now.

Listen to Caïm Riba in full in the Spotify app