This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

René Becker

Popular

 1. 1.
  Als een Komeet
  3:270:30
 2. 2.
  Hey Madeleine
  3:460:30
 3. 3.
  Altijd een weg
  3:310:30
 4. 4.
  Eén En Al Gezelligheid
  3:160:30
 5. 5.
  Voel!
  3:030:30
Het leven van de energieke René Becker bestaat sinds 2004 uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest.
Vele van zijn eigen opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ zijn hits in Nederland. De regionale- en social media en radiozenders hebben René Becker inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten’.
René heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en tientallen singles en clips en is te vinden op Spotify, Youtube, Facebook, Instagram etc.
Een aantal hoogtepunten uit zijn muzikale carrière zijn de live concerten met de superband ‘Diep Triest’ en de bijna jaarlijkse Noordelijke ‘supermarkttours’ met zijn bekende Nederlandse Bierbrouwer als partner. Zijn optredens in Thialf Heerenveen, Megapiratenfestijns, voetbalstadions en Qmusic waren daarnaast ook onvergetelijk.
Dat hij naast het zingen behoort tot de sportiefste zangers van Nederland dankt hij mede aan zijn inzet tegen ‘Kinderen met Overgewicht’.

6,694

Monthly Listeners

563

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to René Becker now.

Listen to René Becker in full in the Spotify app