This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Graci

Popular

 1. 1.
  Doe Het Voor Mij - Dj Balbino , Jessica Fernandes
  3:040:30
 2. 2.
  3:310:30
 3. 3.
  Goofy
  2:320:30
 4. 4.
  Klaar & Opgemaakt
  3:170:30
 5. 5.
  Vandaag (feat. Malik) - Malik
  3:220:30
Graciano Dos Santos Sebastiao oftewel ‘Graci’ zette zijn eerste stappen onder de naam ‘Yung Graci’.
<br>Graci is een zeer divers artiest die graag experimenteert met verschillende stijlen en geluiden. Zijn muziek is een aangename samenbloei van rouwe street knowlegde en minimalistische poëzie.
Hij bracht zijn eerste volwaardige ep ‘Kalender Ellende’ uit in 2016. Deze werd zeer positief onthaald met daarbij als uitschieter ‘Wees niet te laat’. Datzelfde jaar werd Graci geselecteerd voor de Nieuwe Lichting en kreeg op die manier airplay op Studio Brussel, daarnaast is zijn single ‘Vandaag’ op de Nederlandse radio FunX gedraaid (Doop van de week) en gaf hij bij MNM en Puur een volwaardige live sessie.
In de zomer van 2017 deed Graci een kleine tour in België. Hij stond onder andere op Summerfestival in Antwerpen en Grensloos (Summercamp) in Hasselt. Daarnaast werd Graci door Ubisoft gevraagd om mee te werken aan de soundtrack voor de game ‘Watch Dogs 2’ en maakte hij in opdracht van TV Limburg een aantal titelsongs.
In 2018 bracht Graci zijn eerste album 'Kleurrijker' uit, organiseerde hij met zijn vereniging Color199X een kleine tour en werkt hij actief mee aan het Hip Hub Hooray project.
<br>

4,659

Monthly Listeners

91

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Graci now.

Listen to Graci in full in the Spotify app