This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Vèrrèkkes Blààuw

Popular

 1. 1.
  Diksie
  3:380:30
 2. 2.
  't Dondert En 't Bliksemt
  2:480:30
 3. 3.
  Vette Vingers
  3:340:30
 4. 4.
  Twister
  3:150:30
 5. 5.
  Sweet Caroline
  3:160:30
Vèrrèkkes Blààuw anno 2020
Wat in 2016 begon als een ludiek idee is in 2019 uitgegroeid tot een veelgevraagde feest-act welke naast de carnavalsfeesten ook al op diverse festivals heeft gestaan.
De krakers Vette Vingers en Twister stonden garant voor feest. In 2017 was daar de grote klapper Diksie, op veel feesten waar de beroemde plastic huisjes staan hoor je nog steeds mensen de beginregel zingen: ik loop al jaren met een groot fobie…….
Eind 2019 zijn we wederom de studio in gedoken en samen met Randy Watzeels hebben we onze eigen sound meer kleur gegeven, naast eigen werk zijn er ook enkele feestnummers in een Vèrrèkkes Blààuw jasje gestoken, de zogenaamde VB Sound.
In 2020 zullen we zeker van ons laten horen, als we de bühnes bestormen met 3 nieuwe feestplaten en ons bekende repertoire.
We zijn er vèrrèkkes trots op dat we, door de vele gulle gevers die Vèrrèkes Blààuw een warm hart toe dragen, jaarlijks een mooie productie kunnen maken. We noemen deze gulle gevers niet voor niets Unne Gouwe Vèrrèkkes Blààuwe.
Ook onze Maotjes zijn goed vertegenwoordigd en zichtbaar aanwezig op de feesten. Wil je een Maotje worden en jouw outfit versieren met de enige echte Vèrrèkkes Blààuw badge. Spreek dan een van de mannen van Vèrrèkkes Blààuw aan of stuur een mail naar info@verrekkesblaauw.nl
Het wordt een onvergetelijk feest als de mannen van Vèrrèkkes Blààuw zijn geweest.

3,537

Monthly Listeners

173

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Vèrrèkkes Blààuw now.

Listen to Vèrrèkkes Blààuw in full in the Spotify app