This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

DJ DYLVN

Popular

 1. 1.
  Speling - Hansie, Tabitha
  2:480:30
 2. 2.
  Je Weet Maar Nooit - Caza, Ronnie Flex, Quessswho, Jayh
  2:560:30
 3. 3.
  Even Dansen - Caza, Zefanio, Defano Holwijn
  3:130:30
 4. 4.
  Oeh Baby - Gio, Dopebwoy, Priceless
  2:470:30
 5. 5.
  Toca - Murda, Hef
  2:490:30
DJ DYLVN is een DJ/Executive producer, die is getekend bij Top Notch, draait in alle grote clubs van Nederland en is tevens bekend als de DJ van Ronnie Flex.
Zijn sets zijn te herkennen aan zijn eclectisch mix van hip-hop, R&B, Dancehall, Afro House en Top-40.
In een studio in Amsterdam komt DJ DYLVN tot het idee om een EP te produceren waarin hij de lead heeft in de verschillende samenwerkingen met artiesten tot aan de producties.
Zijn inspiratie voor zijn muzikale droom haalt hij uit het waarnemen van de succesvolle producers in zijn vriendenkring en daarbuiten. Producers zoals Project Money, Boaz van de Beatz en Ronnie Flex waren een inspiratie voor hem om dit EP te produceren.
Zijn idee wordt wederom werkelijkheid en dit najaar zal hij zijn debuut EP uitbrengen. De EP zal zeven tracks tellen met daarop samenwerkingen met de grootste namen uit de Nederlandse hip-hop scene. De eerste track ‘Top Bezig’ is een samenwerking met Maximilli, Priceless en YOUNGBAEKANSIE, op de muziek van Project Money onder de begeleiding van DJ DYLVN. De volgende tracks bevatten samenwerkingen met onder andere Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Gio, I AM AISHA, Jonna Fraser, Jayh en meer.

449,310

Monthly Listeners

5,212

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to DJ DYLVN now.

Listen to DJ DYLVN in full in the Spotify app