This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Cashmyra

Popular

 1. 1.
  Hemelsblauw
  2:490:30
 2. 2.
  Zichzelf oplost
  2:500:30
 3. 3.
  Blijf nog even
  3:110:30
 4. 4.
  Schoonheid in Organen
  6:200:30
 5. 5.
  Een Ding
  2:000:30
Vervreemdende teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. Na een solo EP vol doodeerlijke obsessieve liefdesliedjes die tegen het ongemak aan schuren is het tijd voor het vervolg.
De finaliste van ‘de Grote Prijs van Nederland 2018’ en houder van ‘de POPgroningen Talent Award 2019’ gaf tijdens ESNS 2020 al een voorproefje van het nieuwe werk. Naast muziek en tekst, komen design, fotografie en film van eigen hand. Het liefst ziet Cashmyra allen dan ook in haar show samensmelten tot een grote belevingswereld.
Op ‘Moreel Verwerpelijk’ beschrijft Cashmyra in herkenbare stijl een eeuwig brandend vuur. Geen enkele emotie blijft gespaard. Liefde, verlangen, pijn. Altijd een beetje boos om alles en juist daarin zit comfort. De plaat is afgelopen januari in de It’s a Bear! Studio door Harmen Ridderbos (Electropoëzie, Town of Saints) opgenomen en komt op 16 oktober uit. Als duo klinkt Cashmyra vuriger en grootser dan ooit. Heerlijk met fuzz doordrenkte gitaren, maar alles wel in balans met de teksten. Moreel verwerpelijk? Luister en oordeel zelf.

803

Monthly Listeners

154

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Cashmyra now.

Listen to Cashmyra in full in the Spotify app