This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Belizio

Popular

 1. 1.
  Som Pappa
  3:210:30
 2. 2.
  Greier Meg Greit - Lille Glenn
  3:170:30
 3. 3.
  Forhåndsdømt
  3:380:30
 4. 4.
  V.V.V. - Hemmelig Sekt,
  3:490:30
 5. 5.
  Hemmelig Agent - Hemmelig Sekt,
  3:580:30
Belizio er artisten med mye på hjertet.
Livet hans har vært en reise få kan matche.
Født i Bergen og oppvokst i Kristiansand ble han som tolvåring bedre kjent med sine røtter i Belize, hvor han ble introdusert for dancehall og reggae og begynte å skrive sine egne låter inspirert av disse, inkludert rap, hiphop og trap.
For kort tid siden slapp han ut av fengsel etter å ha sonet i 4 år, 2 på ungdomsanstalt i Spania og 2 år på Åna i Norge.
Som et tidligere medlem av den beryktede Barnevernsbanden levde han et utagerende og hektisk liv, men tiden i fengsel ga ham et nytt perspektiv på livet. I fengsel ble musikken mer eller mindre det viktigste i livet hans, og han brukte det som en kanal der han kunne sette ord på sine følelser, frustrasjoner, bekymringer og fortelle om sin reise i livet.
Belizio vil fokusere på en karriere som artist og produsent framfor å fortsette på en kriminell løpebane, og vi har mye bra låter å vente fra den unge artisen.
I 2018 slapp han singelen «Greier meg greit» sammen med kompisen Lille Glenn og fulgte opp i 2019 med singelen "Omen" hvor han linket opp med sørlands legenden T.E Terror fra Vågsbygd Handy. Han er i disse dager aktuell med gate favoritten "Som Pappa"

2,357

Monthly Listeners

503

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Belizio now.

Listen to Belizio in full in the Spotify app