This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Tommie Christiaan

Popular

 1. 1.
  Barcelona - Tania Kross ,
  3:550:30
 2. 2.
  Caruso
  3:510:30
 3. 3.
  Someone That I Never Knew
  3:180:30
 4. 4.
  A Sama De
  2:360:30
 5. 5.
  The Time Of My Life - Tania Kross
  4:540:30
Sinds het laatste seizoen van Beste Zangers is heel Nederland het erover eens: Tommie Christiaan is een begenadigd zanger.
Dat had hij al bewezen in zijn vele musicalrollen, maar nu deed hij het op eigen titel. Elke week liet hij zowel de kijker als zijn medekandidaten versteld staan van zijn zangkunsten. Na dat succes is het nu tijd om door te pakken en meer te doen met zijn eigen muziek. Een overtuigend voorproefje was zijn eerste single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’, die afgelopen oktober uitkwam.
Op 16 maart brengt Tommie zijn debuut-EP ‘Zoveel Liefde’ uit. Op zijn EP laat Tommie horen dat hij ook met eigen nummers uit de voeten kan. Was de single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ nog een groovy nummer waarbij Tommie in de videoclip ook zijn danskunsten kon vertonen, de rest van zijn liedjes variëren van een ballad tot uptempo nummers. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze behandelen dat universele thema, de liefde.
De tweede single ‘Jij Weet Niet Half’, van de hand van de Future Presidents, behandelt het gegeven dat je geliefde het uitmaakt terwijl je zelf weet dat je het beste voor diegene bent.

Singles

Related Artists

Listen to Tommie Christiaan now.

Listen to Tommie Christiaan in full in the Spotify app