This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Heinikki

Popular

 1. 1.
  Siivet kasvatin
  4:140:30
 2. 2.
  Juuret
  3:110:30
 3. 3.
  Kosketa mua
  4:170:30
HEINIKKI
Heinikki on laulaja ja lauluntekijä, joka tekee suomenkielistä pop-musiikkia. Hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille. Lapista kotoisin oleva Heinikki on asunut pitkään pääkaupunkiseudulla, mutta silti hänen tarinoistaan voi  joskus kuulla myös lapinlisää*.
Kiinnostus musiikkiin ja biisien tekemiseen syntyi Heinikillä jo nuorena. Omien lahjojensa tunnistamiseen hänellä meni jokunen vuosi. Sillä aikaa hän esiintyi eri kokoonpanoissa lähinnä country- ja blugrass-yhtyeissä. Rakkaus roots -musiikkiin on säilynytkin läpi vuosien. Tällä hetkellä hänen kaikki vapaa-aikansa menee musiikin sekä joogan merkeissä. Heinikki työstää omaa esikoisalbumiaan. Uusin julkaistu single Kosketa mua ( säv. ja san. Heinikki ja sov. Pekka Laine ja Thomas Rönnholm) on yksi tulevan albumin kappaleista.
Heinikki on hauska persoona ja lämminsydäminen ihminen. Hänen persoonallinen soundinsa kuulaudellaan ja heleydellään ei jätä ketään kylmäksi. Heinikki on hunajaa korville ja koskettaa kauniilla kappaleillaan ihan jokaista.
http://www.heinikki.com
https://www.instagram.com/heinikki_my/
*Sana Lapinlisä tulee Lappilaisten “yleisestä” tavasta liioitella asioita.

9

Monthly Listeners

16

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Heinikki now.

Listen to Heinikki in full in the Spotify app