This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

RMK & Toppen

Popular

 1. 1.
  Oss
  3:200:30
 2. 2.
  Närmre - Akustisk
  4:160:30
 3. 3.
  Dina ord
  2:550:30
 4. 4.
  Långsamt
  3:380:30
 5. 5.
  Gå mot rött
  3:490:30
Vi heter Rikard de Bruin och Marcus Larsson och utgör tillsammans pop/rap-duon RMK & Toppen.
Genom tidigare soloprojekt och med bakgrund inom olika genrer och sound, sammanfördes vi under en festival där vi spelade i då egna konstellationer. Ur en gemensam drivkraft för musiken och den genuina glädjen i det kreativa skapandet, började vi därefter komplettera varandra i låtskrivande och musikproduktion. Rikards tidigare projekt ”RMK” och Marcus ”Toppen” blev därmed starten på för RMK & Toppen.
Vi gör allt själva och har genom det byggt vårt artisteri på målmedvetenhet och ambitionsvilja. Efter att vi första gången skrivit en låt ihop, insåg vi att vi kompletterade och balanserade varandra i skapandet, vilket gjorde att låtarna blev allt fler. Det resulterade i att vi på egen hand skrev, producerade och släppte ett fulländat debutalbum. Utan bolag i ryggen och utan någon egentlig marknadsföring, streamade albumet miljonsiffrigt på Spotify. Första singeln ”Gå mot rött” började snabbt leva sitt egna liv och ledde till massor av livespelningar runtom i landet. Ute på vägarna växte sig en trogen publikskara allt sig större.
2014 signade vi med Warner Music Sweden och släppte tillsammans med dom singlarna “Allting börjar nu”, “Oss” och “Om jag faller”.
Vi är nu tillbaka där vi började, i direktkontakt med er som vill vara i kontakt med oss.
Tack för att ni lyssnar!
/ RMK & Toppen

111,622

Monthly Listeners

13,631

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to RMK & Toppen now.

Listen to RMK & Toppen in full in the Spotify app