This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Siebe Palmen

Popular

 1. 1.
  Zo zijn dromen niet gebouwd
  3:500:30
 2. 2.
  Dit eiland
  3:070:30
 3. 3.
  Liever moe
  2:400:30
 4. 4.
  Horecalied - Demo
  2:540:30
 5. 5.
  Neem hen
  3:210:30
Siebe Palmen (1989) is theaterzanger/liedschrijver van Nederlandstalige luisterliedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan.
Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk. Al tijdens zijn opleiding aan het Conservatorium van Utrecht volgde hij gastlessen bij diverse docenten waarvan wijlen theaterzanger Maarten Van Roozendaal niet onvernoemd mag blijven. Sindsdien werkte Siebe (mee) aan diverse voorstellingen, waaronder zijn eigen one-man horecamusical Is Alles Naar Mens? (Demo's) (2017). In 2017 stond hij ook met theatercollectief Vloeken In De Kerk op Theaterfestival De Parade. 

In de zomer van 2019 behaalde hij de tweede plaats in de Nekka-wedstrijd; een Vlaamse wedstrijd voor Nederlandstalig lied.

In 2020 brengt hij, in het licht van de coronacrisis, de EP Zo zijn dromen niet gebouwd uit. 

Siebes teksten zijn oprecht, confronterend en hebben een tragikomedische lading. De onderwerpen die hij bezingt zijn uiteenlopend, van de relatie tot maatschappelijke problematiek. Dit alles weet hij in een licht en helder poëtische, originele vorm te gieten. Met sarcasme en (cynische) humor. Toch benoemt hij juist ook de schoonheid. Kortom: Siebe is een zeer veelzijdig liedschrijver.

52

Monthly Listeners

64

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Siebe Palmen now.

Listen to Siebe Palmen in full in the Spotify app