This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Siebe Palmen

Popular

 1. 1.
  Horecalied - Demo
  2:540:30
 2. 2.
  Oscar - Demo
  3:480:30
 3. 3.
  Hoera
  3:440:30
 4. 4.
  Gelukkig
  3:340:30
 5. 5.
  Wist jij veel
  4:250:30
Siebe Palmen (1989) is theaterzanger/liedschrijver van Nederlandstalige luisterliedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan.
Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk. Al tijdens zijn opleiding aan het Conservatorium van Utrecht, waar hij in 2011 afstudeerde in de richting Zang Jazz/Pop, besloot Siebe zich te gaan toeleggen op de kleinkunst en het verhalende lied. Zo volgde hij in de voorbereidingen op zijn eindexamenvoorstelling diverse gastlessen bij docenten waarvan wijlen theaterzanger Maarten Van Roozendaal niet onvernoemd mag blijven. Sindsdien werkte Siebe (mee) aan diverse voorstellingen, waaronder de jeugdvoorstelling Miles en Tram 7, en voor het Café Theater Festival de voorstellingen Man, de enige echte (2014), Wat moet het stil zijn in de hemel (2016) en Is Alles Naar Mens? (Demo's) (2017). Daarnaast is hij onderdeel van theatercollectief Vloeken In De Kerk, waarmee hij in 2017 op Theaterfestival De Parade te zien was.
Siebes teksten zijn oprecht, confronterend en hebben een tragikomedische lading. De onderwerpen die hij bezingt zijn uiteenlopend, van de relatie tot maatschappelijke problematiek. Dit alles weet hij in een licht en helder poëtische, originele vorm te gieten. Met sarcasme en (cynische) humor. Toch benoemt hij juist ook de schoonheid. Kortom: Siebe is een zeer veelzijdig liedschrijver.

14

Monthly Listeners

31

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Siebe Palmen now.

Listen to Siebe Palmen in full in the Spotify app