This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Eva van Pelt

Popular

 1. 1.
  Suiker
  2:440:30
 2. 2.
  Alleen
  4:210:30
 3. 3.
  Stapje
  3:260:30
 4. 4.
  Geef Mij
  3:010:30
 5. 5.
  Lief
  3:380:30
Eva van Pelt (1992) is muzikaal maker van Brabantse bodem. Haar werk onderscheidt zich door de zoektocht naar een ander contact met haar publiek.
Om dit contact in de schoonste vorm op te zoeken speelde zij in 2018 en 2019, onder de titel HIER, concerten voor één persoon.
In april 2019 bracht Eva de HIER EP. Deze EP nam zij in minimale bezetting op, passend bij de intieme, eerlijke sfeer van het concert voor één. De muzikanten speelden alles samen en in één ruimte in, en dat klinkt alsof je erbij bent.
Tijdens de HIER tour vond Eva verbinding, en werd haar publiek zichtbaarder dan ooit.
Zelf werd zij verliefd op hoe haar werk in het hier en nu telkens iets anders betekende, simpelweg omdat er iemand anders naar luisterde. Het eenmans-publiek kleurde Eva’s teksten en muziek telkens tot een unieke uitvoering die alleen op dat moment, in hun aanwezigheid, bestond. Eva’s wens om dat wonderlijke principe met een groep publiek te kunnen ervaren groeide met elk van de vijfhonderd concerten voor één.
In haar nieuwe project NU zoekt Eva met haar band de grenzen van het popconcert op. Ze brengt nieuwe nummers, spannende arrangementen, spoken word en improvisaties, in een concertvorm waarin contact centraal staat.
Aandacht, liefde, lef, zichtbaarheid, energie en kracht. Het is hier, het is nu, en het is omdat jij er bent.

113

Monthly Listeners

235

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Eva van Pelt now.

Listen to Eva van Pelt in full in the Spotify app