This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Moses: "Andreas"

Popular

 1. 1.
  Gazeller
  3:240:30
 2. 2.
  Overvældende Menneske (feat. Ericka Jane) - Ericka Jane
  2:500:30
 3. 3.
  Mere end det her?
  3:420:30
 4. 4.
  Sukkermami
  3:400:30
 5. 5.
  Super Like
  3:100:30
Bag kunstnernavnet Moses: ”Andreas” finder man sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt lyddesigner og producer Moses Fiellau.
Sammen har de skabt elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas intense og fængende vokal samt jordnære tekster, er omdrejningspunktet for Moses Fiellaus hyperintelligente og stramme produktioner.
Duoen mødte hinanden i hjembyen Odense i 2010 og udviklede hurtigt et nært venskab, hvor passionen for musik var omdrejningspunktet. 2013 førte dem sammen trommeslager og producer Birk Nevel og Moses: ”Andreas” begyndte for alvor at tage form som det ambitiøse pop-projekt det er i dag. NMS kastede i starten af 2015 deres kærlighed på projektet og en aftale blev skrevet under.
Bevæbnede med en bunke sange og skitser brugte Moses og Andreas hele sommeren 2014 sammen, hvor de dagligt arbejdede med produktioner og sangskrivning i en garage i Odense, der var blevet indrettet som indspilningsstudie. Det er der kommet en bunke sange ud af, hvor nærhed, venskab og tvivlsomme valg gennemsyrer duoens verden. De kigger dig dybt i øjnene, tager din kolde hånd og fortæller dig alt det du egentlig godt ved, men ikke nødvendigvis kan gøre for.

25,409

Monthly Listeners

1,649

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Moses: "Andreas" now.

Listen to Moses: "Andreas" in full in the Spotify app