This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Miss Montreal

Popular

 1. 1.
  Door De Wind
  2:500:30
 2. 2.
  Laat Me - Stef Bos,
  4:190:30
 3. 3.
  Have You Ever Seen The Rain - Milow
  3:290:30
 4. 4.
  Hey Mam
  2:380:30
 5. 5.
  Bi-j Allebei
  3:270:30
Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie.
Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan.
Samen met haar band - bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt Miss Montreal in 2018 Pinkpop plat als headliner. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland.
‘Het meisje uit het Oosten’ blijft nuchter onder het succes en organiseert al jaren haar eigen festival ‘Bierpop,’ waarbij ze headliners als Kensington, DI-RECT en De Dijk weet aan te trekken. De veelzijdige front vrouw was daarnaast drie seizoenen actief als Jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice Of Holland, en zet zich in als ambassadeur van het Jeugd Sport & Cultuur Fonds. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek en is in februari haar eerste Nederlandstalige album uitgebracht. In het najaar volgt Deel 2.

1,474,224

Monthly Listeners

108,210

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Miss Montreal now.

Listen to Miss Montreal in full in the Spotify app