This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Havet

Popular

 1. 1.
  Såna som aldrig blir kära
  3:070:30
 2. 2.
  Fixa dig
  3:040:30
 3. 3.
  Kyss bort allt det onda
  3:050:30
 4. 4.
  Jag gillar dig
  2:180:30
 5. 5.
  Ingen & ingenting
  2:330:30
Dennis Tufvasson, Tobias Olofsson, Johan Köhler och Edward Pancetti med sångerskan Victoria Nilas i spetsen bildar bandet HAVET och deras resa började i en replokal i Karlstad för tre år sedan.
Nu har de fyra oemotståndliga singlar och en EP i bagaget, Vilket resulterat i kärlek och listplaceringar från bl.a P3, Studentradiolistan, Spotify, Gaffa, Popmani, Hymn och Aftonbladet samt bejublade spelningar på Where´s the music, Debaser, Obaren, Eksjö Stadsfest m.m
HAVET är bandet där sångerskan våndas av scenskräck . Det var när HAVET spelade på festivalen Putte I Parkens teaterscen som de blev upptäckta. Ett halvår senare resulterade det i skivkontrakt hos REHN MUSIC GROUP.
När Favoritbandet År&Dar upphörde att skriva musik kände Victoria Nilas att hon inte längre fick utlopp för alla sina känslor och fick på så sätt impulsen att starta ett eget band. Några månader senare möttes de upp i en ljusskygg källare i Karlstad för deras första rep. De kom alla från helt olika bakgrunder men försonades i det gemensamma målet - Att få utlopp för sina känslor.
Nu har det gått tre år sedan HAVET startades och medlemmarna har mer eller mindre växt ihop i en beundran av varandras skevheter. Texterna är skrivna under sena nätter i maniska tillstånd på psykakuten och i rökiga ettor hos främlingar där vin, impulser och fest varit rutin.

5,168

Monthly Listeners

1,039

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Havet now.

Listen to Havet in full in the Spotify app