This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Pede B

Popular

 1. 1.
  Hun Vil Ha
  3:410:30
 2. 2.
  En Hveps I Et Glas - Bachir Billow
  3:220:30
 3. 3.
  Tid
  3:470:30
 4. 4.
  Fokuseret - Mik L
  4:030:30
 5. 5.
  Roadrunner
  3:190:30
Pede B har i næsten to årtier imponeret det dansk hiphop publikum, med udsolgte koncerter i massevis, vinde MC’s Fight Night tre gange, skrive anmelderroste albums og har nu et bagkatalog af musik med flere hundrede numre.
I 2005 udsendte Pede B sit debut album ”Et Barn af Tiderne” og siden da er det blevet til hele 10 Studie Albums og 10 Ep’er, heriblandt ”Over Askeskyen 1-3”, ”Vi Hjerte Alberte”, ”Byggesten” og ”Sparring”. 
Med denne udgivelses frekvens, har han gjort sig til en af de rappere i Danmark med det største officielle repertoire nogensinde og blev i 2018 også den bedst sælgende danske hiphop artist på vinyl i Danmark. Det meste streamede nummer er ”Hun Vil Ha” på trods af det aldrig har været en single og har mere end 2 millioner afspilninger.

Igennem tiden er det blevet til et hav af samarbejder med forskellige danske artister, helt fra underundergrunden til toppen af den danske musikbranche. Nogle af de største artister som Pede B har arbejdet sammen med er eksempelvis ”L.O.C” & ”Ankerstjerne” på sangen ”Min Liga Remix”, ”Steffen Brandt” på ”Levende Billeder”, og Alberte Winding på projektet ”Vi Hjerte Alberte”.
Pede B har i mange år arbejdet sammen med producerne ”Adam Sampler”, ”DJ Noize” og ”LuxXx”, men har på den seneste udgivelse ”Lilla Lounge” også haft produktioner fra ”FredNukes” og ”Pilfinger”.

42,029

Monthly Listeners

15,275

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Pede B now.

Listen to Pede B in full in the Spotify app