This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Margaret Island

Popular

 1. 1.
  Boldogságtól
  3:100:30
 2. 2.
  Eső
  3:300:30
 3. 3.
  Valahol
  3:020:30
 4. 4.
  Nem Voltál Jó
  2:260:30
 5. 5.
  Veled Minden
  2:500:30
A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb zenekar a hazai könnyűzenei palettán: ’Eső’ című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, valamint rádiós toplistáknak is.
Az elmúlt évek igen mozgalmasak voltak a zenekar életében: ’Egyszer volt’ című aranylemezük, illetve ’Bakancslista’ c. második albumuk után 2018 szeptemberében kiadták harmadik nagylemezüket, melyen olyan előadók működtek közre, mint JumoDaddy, Monkeyneck, Áron Andris ‘Apey’, valamint Hujber Szabolcs dalszövegíró és Kemény Zsófi slammer-költő, de helyet kapott egy Gerendás Péter-Bródy János dalfeldolgozás is. A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva új lemezén újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik. A III. album 2019-ben Fonogram díjat kapott.
2018-ban Lábas Vikit, Füstös Bálintot és Törőcsik Kristófot a Margaret Island szerzőközösségeként Junior Artisjus díjjal tüntették ki, mely a hazai zenei élet egyik legkomolyabb szakmai elismerése.
A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

60,277

Monthly Listeners

34,732

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Margaret Island now.

Listen to Margaret Island in full in the Spotify app